Αφιέρωμα στον Μάθιου Πέρι

Αφιέρωμα στον Μάθιου Πέρι

Ο Μάθιου Πέρι, γνωστός σε όλους μας ως ο αγαπημένος Chandler Bing από την τηλεοπτική σειρά “Friends”, άφησε την τελευταία του πνοή στις 28 Οκτωβρίου, σε ηλικία 54 ετών.

Γεννημένος στις 19 Αυγούστου 1969, ο Πέρι κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κοινού μέσα από το χαρακτήρα του Chandler, που ενσάρκωσε από το 1994 μέχρι το 2004. Για την εξαιρετική του ερμηνεία, κέρδισε το βραβείο Screen Actors Guild.

Πέρα από τη συμμετοχή του στη σειρά “Friends”, ο Πέρι είχε πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις στη μικρή και μεγάλη οθόνη. Εμφανίστηκε στη σειρά “Ally McBeal” (2002) και έλαβε υποψηφιότητα για το βραβείο Primetime Emmy για τις εμφανίσεις του στο “The West Wing” (2003) και “The Ron Clark Story” (2006). Συμμετείχε επίσης στη σειρά “Studio 60 on the Sunset Strip” (2006-2007) και δάνεισε τη φωνή του στο βίντεο παιχνίδι “Fallout: New Vegas” (2010).

Επίσης συγκλόνισε το κοινό με τους κύριους ρόλους του στις ταινίες “Fools Rush In” (1997), “Almost Heroes” (1998), “The Whole Nine Yards” (2000), “Serving Sara” (2002), “The Whole Ten Yards” (2005). Πέρυσι, δημοσίευσε τη βιογραφία του με τίτλο “Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”.

Ο Μάθιου Πέρι δυστυχώς αντιμετώπισε προβλήματα εθισμού για πολλά χρόνια. Ωστόσο, μέσω της αποθεραπείας του, έγινε υπέρμαχος για την αποκατάσταση και εκπρόσωπος για τη National Association of Drug Court Professionals.

Η απώλειά του είναι μεγάλη, αλλά η κληρονομιά του θα συνεχίσει να ζει μέσα από το έργο του. Θα μας λείψει πολύ.

 

cover photo: @mattyperry4 / Instagram

Share
Pin
Tweet
Related

instagram:

@Womensidegr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.