Ερωτήσεις που ζητούν απαντήσεις, στην Μελίνα Κάππη

1. Αν υπάρχει, ποιο είναι το μυστικό ομορφιάς;

Η εσωτερική ηρεμία και η χαρά. Για εμένα αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς, η ευτυχία που προέρχεται από μέσα και αντανακλάται σε ένα λαμπερό πρόσωπο.

Από πιο πρακτικά beauty tips θεωρώ πολύ βασικό στάδιο του skincare τον καθημερινό και σωστό καθαρισμό καθώς και την επαρκή ενυδάτωση της επιδερμίδας. Αυτά τα δυο είναι η καλύτερη πρόληψη για να διατηρήσετε την νεανικότητα και την ελαστικότητα του δέρματος.

2. Τι είναι αυτό που που πρέπει να προσέχει μια γυναίκα στο καθημερινό της ντύσιμο;

Να μην είναι overdressed, όλα τα υπόλοιπα μάλλον «συγχωρούνται». Πλέον η μόδα είναι πολύ πιο ελαστική από παλιότερα στο τι επιτρέπεται και τι όχι. Συνεπώς, επενδύστε σε ωραίες υφές βασιζόμενες περισσότερο στο quiet luxury και λιγότερο σε πολύ πληθωρικά trends.

3. Θεωρείς ότι πρέπει μια γυναίκα να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας;

Θεωρώ ότι μια γυναίκα πρέπει να χρησιμοποιεί τη μόδα για να εκφραστεί, να κάνει τη δική της δήλωση μέσα από υφάσματα και χρώματα. Η μόδα εξελίσσεται και μαζί της εξελισσόμαστε και εμείς. Τα trends έχουν πάντα ενδιαφέρον γιατί αποτυπώνουν γενικότερες τάσεις, οι οποίες έχουν προεκτάσεις πέρα από τον χώρο της μόδας. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, αφεθείτε και πειραματιστείτε με χρώματα, στιλ και υφές που σας γυρίζουν στην παιδικότητα σας, τότε που η φαντασία δεν είχε νόρμες και «κουτάκια».

Share
Pin
Tweet
Related

instagram:

@Womensidegr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.