Οι 5 συλλογές που ξεχωρίσαμε στις εβδομάδες μόδας για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 24

Οι εβδομάδες μόδας σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 24 ολοκληρώθηκαν και η αλήθεια είναι ότι στην πλειοψηφία τους ήταν αρκετά άνευρες, με λίγες εξαιρέσεις μεγάλων οίκων που παρουσίασαν αξιόλογες, ενδιαφέρουσες συλλογές με σχεδιαστικά κομμάτια, μια πραγματική όαση σε ένα κατά τα άλλα αδιάφορο τοπίο.

Μεταξύ άλλων, ξεχωρίσαμε το ντεμπούτο του Sabato de Sarno στον οίκο Gucci και την τελευταία υπόκλιση της Sarah Burton στον Alexander McQueen. Η Maria Grazia Chiuri με τη σειρά της είχε μια ηχηρή παρουσία για τα δικαιώματα των γυναικών στον Dior ενώ ο Saint Laurent αφιέρωσε τη συλλογή του στις γυναίκες που τολμούν να διεκδικήσουν τα όνειρα τους σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο.

Αυτές είναι οι 5 συλλογές που ξεχώρισαν:

Prada

photo: prada

Η συλλογή, το soundtrack και το σκηνικό συνωμότησαν για να δημιουργήσουν μια αξέχαστη παράσταση από τη Miuccia Prada και τον συν-δημιουργικό σκηνοθέτη Raf Simons. Το τέλος ήταν επίσης μια συγκινητική στιγμή, καθώς ήταν το τελευταίο show της Prada πριν αποχωρήσει από την εταιρεία ο Fabio Zambernardi, ο επί χρόνια διευθυντής σχεδιασμού του γκρουπ.

Maison Margiela

photo: Maison Margiela

Ο John Galliano επέστρεψε στο Παρίσι με με θεατρική διάθεση αποδεικνύοντας ξανά την ιδιοφυία και το ταλέντο του.

Miu Miu

photo: Miu Miu

Οι Campus co-eds  ήταν το θέμα του οίκου Miu Miu για μία ακόμη σεζόν, με φόντο μια αναιδή καλλιτεχνική installation και καινοτόμες σιλουέτες, συμπεριλαμβανομένων πτυχώσεων και βολάν καθώς και ζακάρ φορεμάτων σε λευκό και μαύρο.

Bottega Veneta

photo: Bottega Veneta

Ένα κολάζ παγκόσμιων αναφορών, συμπεριλαμβανομένων σιλουετών, υλικών και τεχνικών χειροτεχνίας, παρουσιάστηκαν στο show του Mathieu Blazy στο Μιλάνο.

Rick Owens

photo: Rick Owens

Το σήμα κατατεθέν της μετα-αποκαλυπτικής chic του Rick Owens ωθήθηκε σε νέα ύψη θεατρικότητας και αναζωογονήθηκε από μια έγχυση χρωμάτων.

cover photo: prada

Share
Pin
Tweet
Related

instagram:

@Womensidegr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.