Φάκελος γάμος: Πώς να κάνετε το τέλειο layering αρωμάτων

Φάκελος γάμος: Πώς να κάνετε το τέλειο layering αρωμάτων

Η ημέρα του γάμου, είναι γεμάτη μοναδικά έντονες και έντονα μοναδικές στιγμές,  αναμνήσεις, που συνοδεύονται από χρώματα, υφές, ήχους και μουσικές. Όλα αυτά, περιτριγυρισμένα από ένα διάφανο συνονθύλευμα μυρωδιών και αρωμάτων. Κάθε άρωμα και μια εικόνα, που έρχεται σχεδόν ακαριαία, να μας ταξιδέψει πίσω, σε όσα μας στιγμάτισαν, μας άλλαξαν, μας καθόρισαν και τα οποία θα μας ακολουθούν πάντα. 

Το τελευταίο διάστημα, ο κόσμος του beauty και της υψηλής αρωματοποιίας, έχει καλωσορίσει μια νέα τάση, που διαρκώς εξελίσσεται, καταφέρνοντας να ενεργοποιήσει το ενδιαφέρον μας για αυτή. Πρόκειται για το Perfume Layering, που ουσιαστικά είναι η σύμπραξη πολλών διαφορετικών αρωμάτων. 

Για κάθε γυναίκα, το άρωμα έχει διαφορετική βαρύτητα και συμβολισμό. Για παράδειγμα, υπάρχουν γυναίκες που αντιμετωπίζουν το μπουκάλι του Eau de parfum τους, ως κάτι μοναδικό που τις χαρακτηρίζει, μια προσωπική δήλωση χαραγμένη στον αιθέρα από ακριβή εσάνς. Από την άλλη, υπάρχουν εκείνες που έχουν μια πιο παιχνιδιάρικη, παρορμητική και λιγότερο οριοθετημένη σχέση με τα αρώματα τους, μέσα από τα οποία τους δίνεται ο χώρος να εκφράζουν τη διάθεση και τα συναισθήματα τους. 

Όμως, σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, το layering αρωμάτων, είναι μια προσωπική μυσταγωγία, η ευκαιρία σας να δημιουργήσετε έναν νέο κόσμο και να αφεθείτε μέσα σε αυτόν. Λίγες μπερδεμένες μεταξύ τους σταγόνες αρκούν, για να απελευθερώσετε ό,τι έχετε μέσα σας. Τι άρωμα έχει για εσάς ο έρωτας, η αγάπη, η συγκίνηση, η ελευθερία; 

Αν ακόμα είστε άπειρες στο συνδυασμό αρωμάτων, ξεκινήστε να αναμειγνύετε μυρωδιές που έχουν κοινά συστατικά, ξεκινώντας από το βαρύτερο προς το περισσότερο ελαφρύ, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αρμονικό. Έτσι, αν σας αρέσουν τα λουλούδια και οι floral νότες, δημιουργήστε το δικό σας «μπουκέτο» από λουλούδια προσθέτοντας σταδιακά διαφορετικές βάσεις από εσπεριδοειδή, ξύλο και μπαχαρικά. Πειραματιστείτε, μέχρι να φτάσετε σε εκείνο το οσφρητικό αποτέλεσμα που θα αποτελεί προέκταση του δέρματος σας και θα σας επιτρέπει να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά και την καρδιά σας ελεύθερη. 

Στο layering αρωμάτων δεν υπάρχουν νόρμες, ούτε ανυπέρβλητοι κανόνες. Υπάρχετε μόνο εσείς, σε μια αυστηρά προσωπική, ορμέμφυτη διαδικασία που ορίζεται από ένα αμάλγαμα συναισθημάτων και επιθυμιών. Αφήστε τον ρομαντισμό σας να εκφραστεί μέσα από ζουμερό πορτοκάλι, γλυκιά καραμέλα και σαγηνευτικό γιασεμί και να μπλεχτεί με την τολμηρή πλευρά του εαυτού σας μέσα από το αντισυμβατικό ροζ πιπέρι, το κρεμώδες σανδαλόξυλο και το elegant κεχριμπάρι. 

Για την ημέρα του γάμου σας, αξίζει να έχετε ένα άρωμα μοναδικό και ξεχωριστό που κάθε φορά που θα το μυρίζετε θα σας ταξιδεύει πίσω, σε εκείνη τη μέρα, την ομορφότερη της ζωής σας, μέχρι σήμερα..

Share
Pin
Tweet
Related

instagram:

@Womensidegr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.