Μαμά. Ας την ακούσουμε..

Μαμά. Ας την ακούσουμε..

“Έχω κουραστεί”, σημαίνει αυτό ακριβώς: Έχω κουραστεί. Δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπάω, ότι δεν σε νοιάζομαι, ότι θέλω να σε αφήσω, κά .

Όταν μια μάνα εκφράζει την κούραση που νιώθει, το κάνει με σκοπό αρχικά (ίσως και μονο) την κατανόηση από τον συνομιλητή της, είτε αυτός είναι ο σύντροφος, είτε το ίδιο το παιδί, ο γονέας της ή οι φίλοι της . Αφετέρου και στα πλαίσια του εφικτού ζητάει βοήθεια.

Ας ακούσουμε αυτή τη μαμά. Την μαμά, που ξυπνάει τα βράδια όσες φορές χρειαστεί, που βρίσκεται παρούσα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ακόμα και άυπνη, που φροντίζει το σπίτι της και είναι εκεί για όλη την οικογένεια της, που καταπίνει το θυμό της να μην ξεσπάσει στο παιδί της, που τρέχει όπου υπάρξει ανάγκη, που δεν σκύβει κάτω το κεφάλι, που διαπραγματεύεται με το παιδί τα πιο απλά κι η υπομονή τελειώνει, που δεν σταματάει να σκέφτεται τι είναι καλύτερο για την οικογένεια και να τείνει προς αυτή την κατεύθυνση, που δεν την νοιάζει αν πονάει η ίδια αλλά τα παιδιά της… την μάνα που προτεραιότητα είναι τα παιδιά και η οικογένεια και όχι οι δικές της ανάγκες κι επιθυμίες.
 
Ας ακούσουμε αυτή τη μαμά κι ας της συμπεριφερόμαστε με Σεβασμό.
Share
Pin
Tweet
Related

instagram:

@Womensidegr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.