Χρυσούλα Βασιλική Πατρικίου

Human Capital Architect | Motivational Speaker| Entrepreneur

Είναι κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών (BSc) με εκτενή γνώση της ανθρώπινης συμπεριφοράς, με σημαντική εμπειρία στη Διαχείριση Ανθρώπινου Κεφαλαίου, καθώς και στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εφαρμογή Προγραμμάτων Εκπαίδευσης, Προτύπων Ποιότητας και Ολιστικών Συστημάτων και Στρατηγικών που οδηγούν στη δημιουργία βιώσιμων επιχειρήσεων.

Με το ισχυρό της όραμα και μια απαιτητική αποστολή να «απελευθερώσει τη δύναμη των ανθρώπων» επενδύει συνεχώς στη δημιουργία και εξέλιξη ανθρωποκεντρικών επιχειρήσεων. Είναι Founder της CVP- Human Capital Consulting Enterprise, Founder της POTENTIA WORLD- Holistic Management, Co-Founder του MYPHILO Hospitality & Yachting, Co-Founder του HOMONATURA- sense of native living, Partner-Advisor Corporate Sustainability & Organizational Culture στη VALCON GROUP Business Data & Technology Consulting Firm και Co-Founder του HUMANSHIP-Human Excellence On Board. 

Έχει διακριθεί και βραβευτεί από διαφόρους οργανισμούς για την κοινωνική της πρόσφορα και το επιχειρηματικό της έργο, συγκαταλέγεται στη λίστα ‘Women of Influence’ ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια διατηρεί θέση στο “TOP 100 Women in Global Shipping”.

Όλγα Αντωνίου

Είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, ενώ μένει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος των τμημάτων Δημοτικής Εκπαίδευσης και Νηπιαγωγών, με Master στις Μαθησιακές δυσκολίες, καθώς και της σχολής τηλεπαρουσίασης του Ant1 Media Lab.

Αρκετά χρόνια δίδασκε ενώ ήταν εισηγήτρια σε συνέδρια καθώς και σε σεμινάρια για νέους εκπαιδευτικούς. Έχει πραγματοποιήσει έρευνες στον τομέα της ειδικής αγωγής που έλαβαν τα πρώτα βραβεία σε πανελλήνια συνέδρια.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον χώρο των media, ξεκινώντας από ψυχαγωγική εκπομπή σε θεσσαλικό κανάλι και δελτία ειδήσεων. Συνεχίζοντας της πορεία σε τηλεοπτικά πλατό της πρωτεύουσας παρουσίαζε εκπομπή ενημερωτικού περιεχομένου καθώς και καθημερινό δελτίο ειδήσεων. Παράλληλα, συμμετέχει σε εκδηλώσεις και δράσεις αναλαμβάνοντας τον συντονισμό.

Μελίνα Κάππη

Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο οποίο και συνέχισε τις σπουδές της πάνω στο εμπόριο μόδας και το digital marketing. 

Τα τελευταία χρόνια γράφει για μόδα και ομορφιά, τόσο σε έντυπα όσο και σε site ενώ παράλληλα έχει εργαστεί ως υπεύθυνη παραγωγής και μόδας στο Nitro. Η μεγάλη της αγάπη είναι οι συνεντεύξεις και η επικοινωνία με τους ανθρώπους. 

Αφροδίτη Χόντου

Σπούδασε Ψυχολογία και είναι κάτοχος Μaster στον τομέα της Επικοινωνίας. Είναι διπλά πιστοποιημένη από το European Mentoring & Coaching Council και το Association for Coaching, life & business coach. Επίσης εργάζεται και ως Επικοινωνιολόγος. Είναι εισηγήτρια σεμιναρίων και αρθογραφεί σε διάφορα έντυπα. Πρόσφατα η ICAP CRIF, κορυφαίος όμιλος εταιριών παγκόσμιας εμβέλειας, την συμπεριέλαβε στην επιχειρηματική της έκδοση «Leading Women in Business 2022». Έχει επιμεληθεί και οργανώσει εξολοκλήρου την καμπάνια «αλλάΖουμε τον κόσμο».

Τάνια Χριστοδουλίδου

Είναι άριστη απόφοιτος του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι βραβευμένη δύο φορές για τις δράσεις της πάνω στον σχολικό εκφοβισμό και την μετάδοση του μηνύματος καταπολέμησής του ενώ υπήρξε μέλος της ομάδας CSI Institute και μέσω ομιλιών, ενημερώνει παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς για το bullying και το cyber bullying ειδικότερα.

Νικολέττα Πούλιου

M.Sc. Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, μέλος Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου  Εκπαιδευόμενη στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, στο ΕΚΠΑ και το Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Είναι εισηγήτρια σεμιναρίων και συγγραφέας επιστημονικών άρθρων, με εξειδίκευση στις Αγχώδεις Διαταραχές και την Οικογενειακή θεραπεία

Αμαλία Φιλίππου

Είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Συμπληρωματικά με το πτυχίο της απέκτησε την πιστοποίηση Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης με τίτλο: «Health Coaching για επαγγελματίες υγείας» από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στο πλαίσιο των σπουδών της έχει εργαστεί ως νοσοκομειακός διαιτολόγος σε πολλά νοσοκομειακά ιδρύματα της Αττικής ενώ από το 2012 και μέχρι σήμερα εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με βασικό αντικείμενο απασχόλησης ερευνητικά προγράμματα που εστιάζουν στο σχεδιασμό, την εφαρμογή και αξιολόγηση εξατομικευμένων διατροφικών παρεμβάσεων για παιδιά και ενήλικες.

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια ως ελεύθερη επαγγελματίας παρέχει διατροφική εκπαίδευση και εξατομικευμένες υπηρεσίες διατροφικής συμβουλευτικής μέσω διαδικτύου.

.

Αλεξία Κατσαβού

Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Δημοσίων σχέσεων & Επικοινωνίας αλλά και από το Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι ιδιοκτήτρια του πολιτιστικού περιοδικού «Ologramma» από το 2018. Κατέχει πιστοποίηση στο σύστημα γραφής και ανάγνωσης Βraille, παρακολουθεί σεμινάρια Συμβουλευτικής Ψυχοθεραπείας. Επίσης, σχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία και έργα της εκτίθενται στην «Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι στα πλαίσια της εκδήλωσης «2ο Φεστιβάλ Εικόνας Τέχνης και Πολιτισμού».

instagram:

@Womensidegr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.